Te ajutăm să te muți
repede în casă nouă

Re/finanțare credite pentru nevoile tale

Dacă te-ai decis să iei un credit, identificăm împreună tipul de finanțare cel mai potrivit pentru tine. Te ghidăm pas cu pas în întocmirea dosarului pentru obținerea unor oferte avantajoase.

Credit ipotecar

Dacă ai nevoie de finanțare pentru achiziția unei case, a unui apartament, teren, imobil sau îți dorești construirea, renovarea sau extinderea locuinței actuale, înseamnă că îți trebuie un credit ipotecar.

Echipa Bright Finance identifică pentru tine cele mai bune oferte de creditare în funcție de ceea ce ai nevoie să achiziționezi. La prima noastră întâlnire, ne vei spune care sunt prioritățile tale pe termen mediu și lung. Apoi, după ce ne trimiți toate documentele necesare, noi vom identifica pentru tine și îți vom prezenta care sunt cele mai avantajoase oferte ale băncilor. Îți explicăm pas cu pas cum vom realiza dosarul pentru solicitarea creditului astfel încât să fie aprobat în cel mai scurt timp. Te susținem cu o soluție personalizată de finanțare, adaptată 100% nevoilor tale și te ghidăm pas cu pas până la utilizarea creditului.

REFINANțARE

Dacă vrei să plătești o rată mai mică ești în locul potrivit. Echipa de specialiști Bright Finance te susține să aplici la un credit de refinanțare.

În contextul scăderii costurilor pentru credite din ultimii ani, poți verifica posibilitatea unei refinanțări care să-ți micșoreze rata sau care ți-ar putea aduce o sumă de bani suplimentară. Poți aplica pentru refinanțarea unui credit deja existent, pentru a obține un credit nou, în condiții mai bune. Poți refinanța orice fel de credite: credite de nevoi personale cu sau fără ipotecă, carduri de credit, credite imobiliare, credite ipotecare, iar costurile produsului sunt cele mai mici din piață.
Soluția de refinanțare pe care noi ți-o propunem este personalizată și se mulează perfect pe nevoile și planurile tale de viitor.

nevoi personale

Te ajutăm să obții resurse financiare pentru visurile și dorințele tale. Creditele de nevoi personale sunt denumite și credite de consum și îți permit să rezolvi aproape orice fel de problemă sau necesitate.

Cea mai importantă caracteristică a creditului de nevoi personale se referă la utilizarea sumei obținute oricum dorești întrucât instituțiile bancare sau non-bancare creditoare nu impun documente justificative în acest sens. În plus, pentru obținerea unui astfel de credit nu trebuie să oferi un avans. Rolul echipei Bright Finance în acest demers este să te îndrume către băncile, care au cel mai avantajos plan de restituire a creditului, în funcție de cheltuielile tale lunare și de timpul planificat pentru acoperirea finanțării. Trebuie să știi că există două tipuri de credite de nevoi personale: creditul de nevoi personale cu garanție și creditul de nevoi personale fără garanție. Ținând cont de suma pentru care dorești să obții un credit, de parametrii de risc la care instituțiile bancare sau non-bancare se raportează, dar mai ales de posibilitățile financiare și de nevoile tale, specialiștii Bright Finance te vor îndruma către soluția optimă.